جزیره‌ی شاتر» یکی از آن فیلم‌های ویژه‌ای است که پس از پایان مخاطبش را مدهوش، تنها و گم‌شده رها می‌کند. می‌خواهیم این‌بار با نگاهی موشکافانه تمام لایه‌های این اثر را کند و کاو، و تا جای ممکن نقاط تاریک و کور این داستان را روشن کنیم. با زومجی همراه باشید.

هشدار: این مطلب، داستان فیلم را لو می‌دهد.

توجه: برای یادآوری بهتر جزییات و اتفاقات، بهتر است فیلم را قبل از مطالعه‌ی این مطلب، تماشا کنید.

جذابیت دیدن فیلم‌های سینمایی برای من دقیقا شبیه به آن چیزی است که شوق و انگیزه‌ی کریستوفر نولان از خلق آثار سینمایی را سبب می‌شود، یعنی دیدن دنیاهایی جدید در قاب‌ تصویر که می‌توانی ساعاتی را به درونشان پناه ببری و از این روزمرگی‌ها و این دنیای حقیقی فاصله بگیری. نکته‌ای که به سینما و تلویزیون ارزش و اعتبار می‌بخشد، این است که می‌توانی در درونشان چیزهایی که تا به امروز ندیده بودی را تماشا کنی و کمی از فضای واقعی خودت دور شوی و در دنیایی که کارگردانِ اثر خلق کرده کند و کاو کنی. آثار بزرگ سینما برای من تعریفی ساده دارند و آن چیزی نیست جز این که آن‌قدر جذابیت داشته باشند که بتوانند مخاطب را بهت‌ زده به تیتراژ پایانی بدرقه کنند و در سطحی بالاتر کاری کنند که کار بیننده با فیلم بعد از دیدنش خاتمه پیدا نکند و در حقیقت پایان تماشای فیلم تازه آغاز دوره‌ی درگیر شدن او با اثر باشد.

الهام غفوری از پخش سریال خواب زده می گوید

تحلیل و نقد داستان فیلم Shutter Island / (بخش سوم)

تحلیل و نقد داستان فیلم Shutter Island / (بخش دوم)

تحلیل و نقد داستان فیلم Shutter Island / (بخش اول)

سرانجام اولین پوستر رسمی فیلم The Irishman منتشر شد

نحوه پخش نت موسیقی شما

گفتگو با نویسنده و کارگردان فیلم کوبیسم و سو لاسی

فیلم ,داستان ,اثر ,جذابیت ,تماشا ,مطلب، ,است که ,و در ,داستان فیلم ,این مطلب، ,برای من

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

rezaghorbani1375 ❤️️ستارگان در چشم من❤️️ فروشگاه vistasazehfg کودکان برتر بافق(نمایندگی انحصاری موسسه کودکان هوشمند در شهرستان بافق) football-724 archive2music سرای انیمه .انیمه پیک آموزش رویت مپ Revit MEP فیلم و سریال رایگان | اسرا فیلم